OddsBonus

Oddsbonus hittar du på varenda spelsida idag, och det är med olika bonusar som nya anhängare hittas till spelsajterna. Reklamen går inte att missa, för du ser den på bussen, i busskuren, på sociala medier, på TV, på radio, och längs vägarna.

Oddsbonus är ett namn och betting bonus ett annat. Ett tredje kan vara välkomstbonus, men alla menar de samma sak. Kom till oss och registrera ett konto så ska vi se till att du trivs.

När man väl registrerat sig och fått ta del av alla erbjudanden gäller det att bygga upp en buffert så du har något att spela för.

Vad är en oddsbonus?

Tack vare inträdet i EU för ett gäng år sedan kan man komma undan med att slippa betala skatt på sina vinster. Man kanske har åsikter om EU. Men detta kan vi vara överens om att det är en av fördelarna! Erbjudandena från spelbolagen är oftast mer än generösa. Direkt kontot är klart så dimper kampanjer, erbjudanden och välkomst odds ner i mailkorgen.

Att kunna få kunden att trivas på sidan är viktigt då det är lättare att behålla än att skaffa nya kunder. Webutvecklare är ett hett yrke idag och dessa är anställda för att utveckla sidan, hitta på nya drag och göra så att kunden stannar och inte surfar vidare till nästa sida spelbolag.

Alla spelbolag har en gemensam nämnare och det är att kunden ska skaffa ett konto, göra en insättning, bygga upp en hög med pengar som de omsätter om och om igen. Vill du sen göra ett uttag går det bra, bara omsättningskravet är tillgodosett.

Vem har Odds?

Bonus har alla spelsidor, och den får alla utnyttja som har ett konto, men de ser lite olika ut från sida till sida. Samt att erbjudandena skiljer sig lite åt beroende på om du är ny eller gammal kund.  Insättningsbonus är vanligt, och en vanlig form av välkomsterbjudanden.

Namnet kommer sig av att det krävs en insättning av dig som, men den blir oftast matchad upp till en viss summa. På ren svenska betyder detta att du får lika mycket av bolaget som du själv sätter in. Alltså, om din insats är 2000 kronor. matchar spelsajten det till 100% och sätter in lika mycket. Nu har du en budget på hela 4000 kronor att spela för!

Bonus utan insättning

Att spela utan att förlora pengar låter ju som en helt vansinnig idé för spelsidorna. Men faktum är att det är något som slagit stort de sista åren. Man gör helt enkelt en insättning. spelare och håller tummarna.

Går allt vägen är det frid och fröjd! Går det inte vägen, och du förlorar hela insatsen, är det fortfarande frid och fröjd, för spelbolaget går då in pch ersätter din förlust. Låter det konstigt? Inte alls, de flesta förlorar inte alltid. och summorna som erbjuds är oftast låga.